suport pentru telefon agățat de gât

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Eliberați-vă mâinile! Suportul nostru de telefon hands-free poate fi îndoit în orice formă doriți. agățat pe talie sau gât pentru a vă bucura de videoclipuri, în picioare pe pat sau birou, sau montați-l pe mașină sau bicicletă atunci când ieșiți.

✅ Utilizat pe scară largă! Acest design special este perfect pentru vizualizarea telefonului, vizionarea filmelor, savurarea muzicii, GPS & jocuri telefonice în bucătărie, toaletă, dormitor, mașină, bicicletă, sală de gimnastică, birou, expoziție și așa mai departe

✅ Evitați postura proastă!
cu suportul nostru pentru telefon puteți viziona conținutul în unghiul corect, fără a obosi. evitați durerile de gât și spate (și căderea telefonului pe față)

✅O singură mărime se potrivește tuturor! Se potrivește pentru telefoanele cu dimensiuni ale monitorului de la 10cm la 25cm

✅Flexibil & robust și reglabil- Rotație de 360 de grade, liber să reglați orice unghi după cum doriți pentru o revizuire convenabilă. Fabricat din peste 70% aliaj de aluminiu și magneziu și spumă respirabilă antiderapantă rezistentă la șocuri, Fabricat pentru a nu provoca zgârieturi pe telefonul dvs.

💰 PREȚ REDUS: 69 RON 99 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la mesmerize.ro.info@gmail.com de luni până vineri.