Șosete hidratante pentru călcâiul crapat

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Șosetele noastre hidratante pentru călcâie au fost dezvoltate în mod special pentru a rehidrata călcâiele cu rezultate uimitoare în doar câteva zile. Reduce iritațiile și încurajează creșterea sănătoasă a pielii.
Potrivire universală atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

✅ Vrei să știi secretul nostru? Căptușeala cu gel din șosetele noastre pentru călcâi ajută la captarea umidității, permițând hidratarea și repararea pielii. În timp ce dormi sau faci orice activitate zilnică. concepute având în vedere confortul și respirabilitatea.

✅ Ingredient natural.
Un amestec de vitamina E, minerale și uleiuri va ajuta la stimularea producției de celule, la hidratarea și repararea pielii deteriorate și la vindecarea călcâielor uscate, aspre și crăpate.
realizat dintr-un amestec de 80% bumbac, 10% spandex, 10% silicon.
Se poate spăla la mașină până la 30c

✅ Păstrați picioarele tinere, moi și frumoase, astfel încât să puteți purta sandale, pantofi deschisi sau să mergeți din nou desculț fără durere și jenă

✅ Urmați rutina noastră de îngrijire a picioarelor recomandată pentru cele mai bune rezultate: înmuiați-vă picioarele în apă caldă, aplicați crema hidratantă preferată, purtați șosete peste noapte cel puțin în primele 7 zile. Dacă intenționați să purtați șosetele în timpul zilei, săriți peste loțiune pentru a evita călcâiele alunecoase.

💰 PREȚ REDUS: 69 RON 95 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la mesmerize.ro.info@gmail.com de luni până vineri.