Role de gheață pentru față

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Această rolă de gheață pentru față va fi noua ta obsesie pentru îngrijirea pielii! Are mai multe funcții, cum ar fi Eliminarea cearcănelor de sub ochi, iluminarea tenului, strângerea și micșorarea porilor, stimularea circulației sângelui și reducerea inflamației.

✅ Ușor de utilizat! Umpleți matrița de masaj cu role de gheață cu apă. Congelează în frigider pentru mai mult de 4 ore, iar când îl folosești aplică gheața pe piele la intervale de 30 de secunde, prin mișcări circulare. Pentru rezultate optime, Se recomandă utilizarea de 1 sau 2 ori pe zi

✅ Vă ajută să rezolvați problemele pielii!
Tratează acneea și pielea sensibilă, reduce roșeața, strânge și micșorează porii, conturează și ridică pielea, calmează pielea sensibilă, reduce ochii, cearcănele, reduce inflamația, îmbunătățește absorbția serului, luminează tonusul pielii și stimulează circulația sângelui.

✅ Cuburile noastre de gheață pentru față pot ajuta, de asemenea, la rezolvarea unor probleme cum ar fi pielea prea uscată sau grasă și pot reduce temperatura pielii, ceea ce este un sentiment extraordinar, mai ales vara.

✅Versatil! Înghețați rețete alternative de cuburi pentru a stimula rezultatele, cum ar fi limonada pentru iluminare, ceaiul verde pentru inflamații, apa de castravete pentru reducerea umflăturilor, frunzele de mentă pentru un plus de răcorire sau nuca de cocos pentru îmbunătățirea producției de lapte pentru piele.

💰 PREȚ REDUS: 62 RON 89 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la mesmerize.ro.info@gmail.com de luni până vineri.