Rolă de jad și piatră de gua sha

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

acest set de jad este conceput pentru a vă îmbunătăți ritualul zilnic de înfrumusețare și pentru a vă ajuta să vă relaxați atunci când aveți nevoie de un tratament demn de spa.
Jade Face Roller: rafinează porii, îmbunătățește elasticitatea pielii și reduce umflarea feței.
Gua Sha: ridică pielea, reduce liniile fine, îmbunătățește circulația sângelui și definește linia maxilarului.

Dar ce este exact un gua sha? Folosit în medicina chineză de mii de ani, gua shas-ul a fost supranumit ”Botoxul Orientului Îndepărtat” datorită beneficiilor lor de fermitate și strălucire. Cunoscut pentru relaxarea mușchilor feței, ridicarea și fermitatea pielii.

Sfat: Păstrați Jade Roller și Gua Sha pentru a ajuta și a reduce umflarea și se simte uimitor.

✅Utilizați zilnic timp de câteva săptămâni în rutina zilnică de îngrijire a pielii în timp ce utilizați uleiul/serul preferat pentru a combate efectele îmbătrânirii și pentru a elimina bărbia dublă.

✅ Fabricat 100% din jad din surse naturale, o piatră despre care se crede că calmează mintea, eliberează gândurile negative și aduce armonie, setul nostru este următorul tău erou pentru îngrijirea pielii și wellness.

✅Versatil și ușor de utilizat: noul dvs. aparat de masaj pentru față și corp este ușor de utilizat și vine cu un ghid cuprinzător pentru a vă ajuta să profitați la maximum de achiziția dvs.

💰 PREȚ REDUS: 89 RON 120 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la mesmerize.ro.info@gmail.com de luni până vineri.