Periuță de dinți nano

He82ea224ba3c4f81ae25d09ea1d390956

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

✅ Cu peste 20.000 de peri ultrafini, cu un diametru de numai 60 de microni, puteți curăța în profunzime fiecare colț al dinților, acoperind mai multe suprafețe. Îndepărtați reziduurile alimentare, placa bacteriană și petele fără a vă irita sau deteriora dinții sau gingiile.

✅ Fără deteriorarea dinților sau a gingiilor – Periuța de dinți Mesmerize este special concepută pentru hipersensibilitate. Periuța noastră de dinți super-moale cu 20.000 de peri, lustruiește delicat suprafața dinților, fără a rupe gingiile. Perfectă pentru persoanele care suferă de dinți sensibili și gingii sângerânde. Un salvator pentru bebeluși, copii, mame, persoane în vârstă, persoane cu aparat dentar și chiar și pentru câini!

✅ Materiale sigure de înaltă calitate – Fabricată din peri de fibră sterilă cu proprietăți antibacteriene, periuța de dinți Mesmerize este făcută să dureze. Un mâner ABS foarte ușor asigură o experiență de periere a dinților durabilă și eficientă.

✅ Penetrează fiecare crăpătură a smalțului – Fiecare perie din nano-fibre pătrunde în crăpăturile smalțului pentru a îndepărta reziduurile alimentare, placa bacteriană și petele, fără a rata zonele oarbe ale spațiului dentar, culegând și îndepărtând substanțele dăunătoare cu ajutorul măiestriei sale delicate.

✅Design ușor și ergonomic – Periuța de dinți Mesmerize este special concepută pentru a fi ușor de utilizat. Capul periuței este reglat fin pentru un confort maxim. Designul confortabil al mânerului se adaptează mai bine la degete pentru a preveni forța excesivă, oferind utilizatorilor liniște atunci când se spală pe dinți.

💰 PREȚ REDUS: 44 RON 75 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la mesmerize.ro.info@gmail.com de luni până vineri.