Elastic curele de pantofi cu tocuri înalte

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Curele elastice strălucitoare pentru pantofi cu pietre strălucitoare, Prin fixarea eficientă a pantofilor la locul lor, aceste curele elastice previn alunecarea în timpul mersului, reducând disconfortul și riscul apariției bășicilor.

✅ De înaltă calitate: Cureaua de gleznă cu toc înalt detașabilă utilizează material elastic prietenos compatibil cu orice dimensiuni și pantofi diferiți

✅ Versatilitate: Fie că purtați tocuri înalte, pantofi cu toc, pantofi cu tocuri înalte sau sandale, aceste curele elastice reglabile antiderapante pentru pantofi vă pot fixa în siguranță pantofii, adăugând în același timp o notă de eleganță feminină.

✅Reutilizabilitatea și detașabilitatea: Puteți îndepărta cu ușurință curelele atunci când doriți să schimbați pantofii sau să vă schimbați stilul, o pereche poate fi utilizată pe mai multe pantofi diferiți.

✅confortabile, impermeabile, rezistente la uzură și la rupere. Șiretul anti desprindere poate fi folosit pentru a vă diy pantofii fără curele și ajută la prevenirea scăpării pantofilor.

💰 PREȚ REDUS: 59 RON 80 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la mesmerize.ro.info@gmail.com de luni până vineri.