cuțit multifuncțional pentru creveți

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

【5 în 1 Multifuncțional】-Cuțitul multifuncțional 5 în 1 pentru pești de creveți poate îndepărta linia de creveți, poate împărți, detartra, tăia, toate aceste sarcini complexe sunt acum încredințate acestui cuțit rafinat.

✅Design cu cioc de vultur : Un capăt este proiectat cu un cioc de vultur, care poate pătrunde direct în spatele creveților pentru a scoate coaja într-o secundă și a obține carnea completă de creveți.

✅ Două rânduri de lame, pot fi utilizate pentru tăierea capetelor de creveți, împărțirea peștilor, colectarea liniilor de creveți etc. Cele scurte sunt folosite pentru a se potrivi cu cele lungi, care pot răzui gura peștelui; Poate curăța mai bine solzii de pește.

✅ Ușor de curățat : Structura corpului cuțitului este netedă și poate fi curățată cu apă curentă fără a ascunde murdăria. În schimb, spălați doar un cuțit în plus pentru a economisi apă.
Bucurați-vă de prospețimea mâncării de pește împreună cu familia dumneavoastră!

✅Material de calitate -Uneltele de dezghețare a creveților sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, care este mai durabil și nu ruginește. Prindere confortabilă, economisire a efortului și mai puțin stres asupra încheieturii mâinii.

💰 PREȚ REDUS: 59 RON 80 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la mesmerize.ro.info@gmail.com de luni până vineri.