Curea reglabilă pentru ochelari

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Ochelarii nu mai alunecă niciodată accidental!
Fiți siguri că ochelarii dvs. vor fi în siguranță, în timp ce veți sta confortabil în timpul oricărei activități de care vă bucurați!

✅Bun pentru templele largi și înguste – Această curea de ochelari este realizată din material de întindere care face ca cureaua noastră de sticlă să se potrivească aproape tuturor tipurilor și formelor de ochelari (se potrivește templelor de ochelari între 5mm-15mm în lățime)

✅Utilizare pe scară largă – Aceste curele de fixare a ochelarilor ajută la menținerea ochelarilor la locul lor atunci când faceți exerciții fizice, citiți, călătoriți sau lucrați. Ideal pentru utilizarea zilnică sau pentru activități în aer liber, cum ar fi pescuitul, ciclismul, schiul, drumețiile și așa mai departe.

✅Sistem reglabil – Lungime complet reglabilă pentru a asigura o potrivire confortabilă pe cap, care va rămâne pe cap, astfel încât ochelarii nu vor cădea sau aluneca pe nas. Acest suport de ochelari este retractabil, astfel încât ochelarii pot fi agățați și în jurul gâtului!

✅ Design fără coadă – Cureaua subțire pentru ochelari pentru bărbați și femei este invizibilă pe cap, iar designul glisant dublu elimină cozile în exces și oferă un aspect elegant și sofisticat.

💰 PREȚ REDUS: 42 RON 60 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la mesmerize.ro.info@gmail.com de luni până vineri.