Bandă pentru pleoape

35% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

Spuneți adio ochilor umflați, pleoapelor căzute, pleoapelor inegale și pleoapelor singure.Banda pentru pleoape duble poate ridica instantaneu pielea flască din jurul ochilor fără intervenție chirurgicală.

✅ Ridicare instantanee : Ușor de purtat, puteți vedea un efect de ridicare imediat, iar aceste benzi de ridicare a pleoapelor sunt potrivite pentru toate tipurile de piele.

✅ Caracteristici: Este confortabil și sigur de utilizat, cu o respirabilitate excelentă și poate fi folosit după sau înainte de machiaj, deoarece este un produs rezistent la apă.

✅ Putere adezivă de lungă durată: Este hipoalergenic și are o putere adezivă excelentă, astfel încât durează 24 de ore. Este un autocolant invizibil fără lipici, care poate fi folosit liber oricând și oriunde

✅Este ușor să creați o pleoapă dublă profundă și naturală, făcând ochii mai rotunzi, mai mari și mai frumoși. Banda pentru pleoape duble este o parte esențială a trusei tale de frumusețe.

 

💰 PREȚ REDUS: 49 RON 70 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

Ce spun clienții noștri?

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la mesmerize.ro.info@gmail.com de luni până vineri.